Онлайн игри - 24 Ноември 2012 - Развлечения онлайн
Твоето IP e:54.156.32.65
Игри и развлечения онлайн!!! Петък, 21.07.2017, 23:36
Главна | Регистрация | Вход Добре дошли Гост | RSS
Сайт меню

Уеб анкети
Оценете моя сайт
Общо отговори: 65

Главна » 2012 » Ноември » 24 » Онлайн игри
16:21
Онлайн игри
Здравейте! В този сайт ще Ви дам малко онлайн игри, които са зарибяващи и интересни.
 
    


 


     Първата е Икариам. В тази игра започвате с едно малко градче на остров с много хора или с малко, зависи от света(кога е създаден - преди колко време). Вашата основна цел в началото е да си съберете достатъчно пари, ресурси и търговски кораби за да си направите втори град. Има пет вида ресурси - дърво, мрамор, вино, кристал и сяра. В началото кристалът ще Ви трябва много за проучвания армия и т.н., но после можете най-спокойно да изоставите колонията, което става от кметството. Имате избор да станете храбър воин или просто търговец. Какъвто и да сте, винаги ще има хора, които да Ви помагат и пречат да се развивате.
Цъкни тук


      Втората игра е Травиан. В тази игра започвате с един град и ръководител, който да Ви помогне с двайсет и петте си задачи. След като изпълните задачата, той Ви дава награда. В тази игра има три вида "раси": Римляни, Гали и Тевтонци. Римляните имат горе-долу добра атака и защита, но не могат да се мерят с другите два народа нито с едното, нито с другото. Както ги наричам аз, каси са, и тъй като, когато играех ме питаха какво е "каса", защото си мислят за каса в магазин, например, им обясних, че просто ги напад, за да ги грабят и нямат шанс за развитие. Галите имат много добра пехота и конница. Това е най-добрият народ в играта. За разлика от тевтонците, с тях може да се играе като дефендер-защитник и офф-атакер.Най-добрата им атака е конницата - хедуан. Тя е последната единица, служеща за атака, грабене и зануляване(избиване на армия, ограбване на ресурс, разрушение на град и евентуално превземане, за което ще обясня накрая). Добра атака също са и мечоносците и гръмоносците. Тетвонците имат много добра атака, но ако не са добри играчи, в началото могат да забравят за играта просто и римлянин и гал ги грабят и трошат като нищо. Точно за това могат да си използват героя - за защита, защото преди в стари сървъри за герой трябваше да имаш таверна, а сега - не. Това им е минималния шанс да се защитят от петдесетте фаланга или легионера на народите гали и римляни. Развитието им в началото е трудно, но ако си намерят една житница, както им казвам аз, с 15 житни поля, всичко живо около тях умира. Ако я вземат проучват всичката армия в академията правят си 15 000 бухалки - бойци с боздуган или просто 20 000 тевтонски рицаря, това е към 60 000 жито на час и 1000-2000 катапулта + 500-600 тарана и ако си добър с него можеш да си под негова протекция, тоест да те защитава. Трите народа имат единица за превземане: Римляни-сенатор, Тевтонци-предводител, Гали-вожд. Целта е да се построи чудо на света до ниво сто, от петдесето нагоре Ви трябва артефакт. Е стига съм разказвал за тази игра. Дано Ви хареса! 
Цъкни тук


      Следващата игра, която ще представя е Seafight. Там започваш с едно корабче 35К злато(К-хиляди) и 2К перли. С това злато трябва да си купите харпуни от най-евтините колкото можете - тази покупка става от търговеца. След това като съберете 65К злато, си взимате 500 харпуна от най-скъпите и така докато не направите около 500К злато и си вземете кораб с по-хубави показатели от сегашния Ви. Съветвам Ви да не си взимате корабите, които са над 100К злато, а просто да наддавате първо за little bucaneer, а след това и за елитния кораб. След като вземете елитния кораб, Вие имате за цел да го направите "FULL", което значи последно ниво на елитката. През това време ще си взимате палуби, елитни гюлета и много други. Винаги трябва да имате екипаж със себе си, задължително и капитани и минимум 20 лоцмана мисля - тези, които ремонтират кораба, съветвам Ви да наддавате за него на базара. Елитните гюлета Ви трябват, за да вдигате елитно ниво на кораба. Първо ниво има 75К ХП-живот, а от второ нагоре има 80К ХП. Оръдията са си 105, освен ако нямате палуби. Палубите са два вида - елитна и обикновена. Разликата между едната и другата е, че обикновената дава 1К ХП, а елитната 2К. Обикновената има 6 оръдия, елтната - 12. Обикновената има 30 потапяния, за да я изгубите, а елитната - 60. Е, стига толкова за тази игра.
     Ще продължа с piratibg - тази игра е нещо подобно на горната, но с различен интерфейс много по-малко опции и в общи линии е същото. Разликата е, че за да смените картата Ви трябва някаква единица, която струва перли. За да поправяте кораба, Ви трябва майстор някакъв и дърво. Екипажът консумира вода и риба. Останалото, мисля, че е същото малко я играх и затова не съм сигурен!
Цъкни тук
     Една нова игричка - Sofia wars. Интересна е, наистина, но докато не станеш пето, шесто ниво. Там имате герой, който го развивате, има показатели, които се тренират във фитнеса за сребро. Там също имате ръководител в началото, който също Ви дава ресурси. В играта има тото, можете да работите в бъргър крал, метрото за да си намирате руди, а след трето ниво взимате квартира, която я давате под наем и взимате пари на час, не на месец както в живота :). Ако й купувате предмети, можете да я направите по-уютна и съответно да взимате повече пари. След пето ниво можете да си направите банда или да членувате в такава. След шесто можете да модифицирате предметите си за сребро, мисля, но не съм сигурен.А след седмо ниво можете да си направите автомобил, но преди това трябва да имате гараж. Повече от това не мога да кажа, защото си подарих акаунта на пето ниво. Има групов бой, бой за знамето, също така можете и да участвате в обира на банката. Колкото повече монети дадете, имате толкова по-голям шанс да се запишете за обира.
Цъкни тук


      Една игра, която не е толкова зарибяваща и интересна - Tanoth. В нея пак развивате един герой, биете се, като имате определено време между битките, което трябва да изтече за да нападнете някой друг враг. Има подземие, в което на всеки двайсет и четири часа можете да се биете с чудовище. От петнайсто ниво имате спътник със себе си, който можете да го сменяте и да му слагате предметите, които не са Ви нужни на Вас или сте закупили, следващите спътници са на триисто и четиресет и пето ниво. Не мога да кажа каква е целта на играта, защото не достигнах до нея. Не е много интересна, не иска много време, просто 30 мин. дневно ще Ви стигне.
Цъкни тук

 


     Ето и играта, която може да се каже, че играя - Bgmafia. В тази игра имате една улица с парцели, които ги закупувате от пето ниво нагоре. На тях строите полезни сгради - офис, кафене, хотел, клуб, фабрика за питиета и дрога, завод за кучета и оръжия. Имате умения да развивате: куче, ученик, парамедик, боец, убиец, бизнесмен и др. Трябва да тренирате във фитнеса, и учебния център. След дванайсто ниво можете да станете полицай и да арестувате. Офисите са, за да правите рекети. Освен уменията, написани горе, има и много други. Едно от тях е и лидера, който служи за основаване на банда, изпълняване на задачи и много други. Сега направиха безкраен сезон с минимум 170 нива. През няколко нива имате ново куче оръжие и кола. Те Ви дават определена атака и респект. Имате постижения, които, ако искате ги правите, ако искате - не. Играта е доста зарибяващата и ако нямате поне 2 часа дневно време да отделяте не я започвайте!


Цъкни тук


     Ето и следващата игра - BiteFight. Тя е на основата на вечната война между вампирите и върколаците. В началото се избира една от двете раси. Започвате с развитието на героя, но също трябва да се развива и скривалището му. Има град, където може да се купуват оръжия и предмети, да се подобряват уменията, а също и да се работи. Вампирите ловуват хора и върколаци, а върколаците хора и вампири. Естествено, тук има и мисии, разделени в три категории - лесни, средни и трудни. Пожелавам Ви приятно забавление!Цъкни тук     Играта, която ще представя, се казва Ливада Online. Тя е за войната между Овенуси и Глигануси. При регистрацията си избирате една от двете раси. Валутите в играта са: злато, кристали, пирани и зелки. Има село, където може да купувате и продавате предмети: оръжия, брони, амулети. Срещу злато подобрявате уменията на героя си. Развивате също и жилище. Срещу кристали можете да си закупите магическо зверче, което да ви помага в битките, но преди това трябва да сте направили клетка в жилището си. От подобренията на клетката, зверчето става по-силно. Пак срещу кристали можете да надграждате клетката два пъти, така че да може да побира 3 зверчета. Създават се също и кланове, които водят войни помежду си.

Цъкни тук
     Играта е Хановете. В началото се избира нация с която ще играете, измежду които са: българи, турци, готи, германци и др. Същността е да развивате кралството си като строите различни сгради за добив на ресурси (дърво, камък, злато и храна), които ви трябват за да наемате войска и да я подобрявате. Естествено, има и куестове, при изпълнението на които Ви дава се бонус към определен ресурс. Със войската можете да нападате  други играчи. Приятна игра!Цъкни тук
     Lady Popular е онлайн игра, където всяко момиче може да опита от блясъка, партитата, модата. При регистрацията всеки създава своя лейди, за която трябва да се грижи. В началото има съветник, който Ви развежда из играта и Ви помага. Има различни мисии за изпълнение, като например, промяна на прическа, пазаруване в мола и т.н. Можете да наемете или закупите собствено жилище, да си намерите работа, да си вземете домашен любимец, да създавате собствени дрехи, обувки и аксесоари.

Цъкни тук


FantasyRama е онлайн игра, в която създаваш своя градина, в която отглеждаш различни магически растения и създания. На определени нива можеш да купуваш нови растения, създания и дървета. Имаш за помощници елфи и феи. Общо взето, играта се състои в засяване, поливане и ръсене с амброзия или вълшебен прашец на растенията, хранене на създанията, като целта е да се помогне на елфите и феите да спасят Дървото на живота и светът на Фантазията.

Цъкни тук

Хайде яхвайте колата от горе и бягайте от тази проклета скука :) 

П.П. Моля да ме извините, ако съм допуснал грешка в описанието на някоя игра, защото повечето съм ги играл преди 2-4 години, няма как да си спомням всичко :) 


 


Благодаря на другия администратор за помощта да направим сайта smile Очаквайте още игри, посещавайте ни редовно!


 


 
Кой разгледа сайта днес?

$ADVBT_1$ $COUNTER$ Counters
Counters
Print :

Преглеждания: 253 | Добавено от: bobi | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Име *:
Email *:
Код *:
Мини-чат
500

Кой е тук?
Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Copyright MyCorp © 2017 Създайте безплатен уеб сайт с oVo