Развлечения онлайн - Правила
Твоето IP e:54.156.32.65
Игри и развлечения онлайн!!! Петък, 21.07.2017, 23:37
Главна | Регистрация | Вход Добре дошли Гост | RSS
Сайт меню

Уеб анкети
Оценете моя сайт
Общо отговори: 65

Правила и допълнения:
 
Основни понятия,ползвани в правилата:
Акаунт: Предоставено в рамките на сайта пространство, собственост на сайта, в което можете да извършвате позволените действия, които са създадени като опции в сайта.

Мултиатакутинг:Изолзване на два или повече акаунта от един и същи човек

Бан - наказание в сайта, което в зависимост от провинението на собственика може да бъде с различен срок. Какъв да бъде срокът на бана, определя администратора.

Аватар - картинка, която ако не противоречи на правилата и условията на сайта, играчът може да си сложи на профила.

Основни права и забранени действия:
Потребителят има право на един акаунт,чрез който може да извършва позволените услуги на сайта.Има право да търси помощ от администрацията.Потребителят има право да изразява мнения,като ползва форума.

Забранява се ползването на прокси сървъри,реклами на сайтове извън тези в сайта.Забраняват се опити за кражба на акакунт.При доказан някой от случаите акаунтът се банва.

Правила за комуникация:
Наказания при нарушения при писане в чатове или лс съобщения:
1.При писане на т.н "чатица/шльокавица"* се наказва с -1 репутация и 1 час комуникационен бан.
2.При писане на обидни реплики се наказва с -1 репутация и комуникационен бан до 1 ден,при повторно нарушение -2 репутация и комуникационен бан до 3 дни,при трето нарушение потребителя се наказва с -5 репутация и комуникационен бан до две седмици.
3.При реклама на сайтове извън публикуваните в сайта потребителя се наказва с -1 репутация(ако искате да рекламирате игра,просто се свържете с администратор).

*Използаването на латиница за писане на български език. Писането познато като "чатица/шльокавица"

Прорицания:
1.При всяко банване за определен период от време или -10 репутация,нивото на прорицанията се увеличава.Когато достигнете 100% прорицания,вашия акаунт се банва завинаги!

Внимание!
 В случай че получите съобщение,съдържащо нецензурни реплики или опит за измама,моля снимайте съобщението със бутона PrtSc(Намира се вдясно от F12)или програма за скриншот и го изпратете на някой администратор.
Empêcher le clic droit
Мини-чат
500

Кой е тук?
Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Copyright MyCorp © 2017 Създайте безплатен уеб сайт с oVo